Ракетний удар по готелю з людьми на Дніпропетровщині: ситуація станом на ранок

Розпочалася дев'ятсот шістнадцята доба широкомасштабного російського вторгнення. На її початку окупанти скоїли черговий злочин – завдали ракетного удару по абсолютно цивільному об'єкту в центрі міста.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Протягом ночі була одна повітряна тривога, яка розпочалась о 1:53 і тривала до 07:03 через загрозу шахедів та ракет. Керівник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що опівночі ворог завдав ракетного удару по готелю, частково зруйнувавши чотириповерхову будівлю.

Двоє людей загинули: це жінка та чоловік. П'ятеро постраждали. Наші рятувальники відкопали під завалами 43-річну жінку близько 05:00, важка, але жива – лікарі борються за її життя.

Госпіталізований і 37-річний чоловік. Він в стані середньої тяжкості. Ще три потерпілі оговтуватися будуть вдома. Наразі невідома доля ще двох людей. Ймовірно, вони можуть перебувати під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Пошкоджені також 6 магазинів, 4 багатоповерхівки, 8 авто. На місці трагедії продовжують роботу всі служби. Разом із рятувальниками на місці працюють верхолази та кінологи. Психологи ДСНС надали допомогу 11 дорослим і 2 дітям.

З вечора й до ранку неспокійно було на Нікопольщині. Ворог цілив артилерією та БпЛА. Під ударом були райцентр, Покровська та Маганецька громади. Ніхто не постраждав.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment