Ворог уночі атакував Дніпропетровщину: наслідки обстрілів

Дніпропетровська область знову опинилася під прицілом російської армії. Зокрема, ввечері та вночі ворог атакував Нікопольський район, внаслідок чого постраждала цивільна інфраструктура. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Попри серйозні руйнування, на щастя, жертв та постраждалих серед мирного населення немає.

Що відомо

Ворог застосував артилерію, дрони-камікадзе та безпілотні літальні апарати для скидання боєприпасів на територію Нікопольського району. Російські війська розпочали атаку вчора ввечері, а вранці 16 серпня продовжили обстріли. Атака зачепила декілька населених пунктів Нікопольського району, сам Нікополь, а також Покровську й Марганецьку громади.

Під час обстрілів були пошкоджені комунальне підприємство, приватний будинок, гараж та пожежна машина. Також постраждала будівля, що не експлуатувалася: вона зайнялася, але вогонь вдалося швидко загасити. Крім того, пошкоджень зазнала лінія електропередач, що спричинило перебої в електропостачанні у деяких районах.

Сергій Лисак також повідомив, що ніхто з людей не постраждав.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment