Ускладнення руху на кордоні з Польщею: прикордонники попереджають про ремонтні роботи

Прикордонна служба України повідомляє про можливі ускладнення в русі на пункті пропуску "Гребенне – Рава-Руська" у Львівській області через заплановані ремонтні роботи. Це є одним із основних прикордонних пунктів між Україною та Польщею, і його значення для автомобільного та вантажного руху є ключовим.

Деталі ремонтних робіт

За інформацією, наданою пресслужбою Державної прикордонної служби України, на території пункту пропуску "Гребенне – Рава-Руська" розпочали ремонт асфальтного покриття. За даними польської сторони, ці роботи триватимуть орієнтовно до 12 вересня. Затримки стосуватимуться в'їзду до України на легковому напрямку, а також вантажних паркінгів як на в'їзд, так і на виїзд.

Рекомендації для подорожуючих

У зв'язку з цим прикордонна служба рекомендує подорожуючим врахувати можливі затримки та, за можливості, обирати альтернативні пункти пропуску для перетину кордону. Це допоможе уникнути скупчення транспорту та мінімізувати час очікування.

Крім того, ускладнення торкнуться і залізничного сполучення між Україною та Польщею. Повідомляється, що обмеження в маршруті діятимуть до 30 вересня. Проте деякі потяги будуть продовжувати курсувати за звичним графіком. Серед них:

  • №67/68 Київ – Варшава,
  • №19/20 Київ – Хелм,
  • №119 Дніпро – Хелм,
  • №24 Хелм – Київ.

З огляду на ремонтні роботи та пов'язані з ними ускладнення, прикордонна служба звертається до всіх подорожуючих з проханням ретельно планувати свої поїздки, враховуючи можливі затримки на кордоні. Альтернативні маршрути та пункти пропуску можуть допомогти уникнути довготривалого очікування та незручностей.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment