Збільшення губ і вплив на здоровʼя: можливі наслідки такої популярної процедури

Збільшення губ в Україні вже не є чимось дивним. В гонитві за красою, все більше жінок роблять цю процедуру. Але існує зворотний бік краси, яка досягається за допомогою косметичних ін'єкцій.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на amu.models

За словами лікаря Ростислава Валіхновського, гелі та філери, які вводяться у губи чи в зону вилиць, можуть мати серйозні наслідки для здоров'я. Подібні ін'єкції часто використовуються для досягнення бажаного зовнішнього вигляду, але їхній довгостроковий вплив може мати негативні наслідки для здоров’я. Крім того, біогелі, які вводять у молочні залози, також можуть призвести до ускладнень.

Попри те, що спочатку ці процедури можуть здаватися успішними, з часом вони викликають різноманітні проблеми. В найгірших випадках ці ускладнення можуть призвести до серйозних медичних станів або навіть інвалідності.

"Те, що ви вводите у свій організм, може викликати серйозні наслідки. Ін'єкції, як-от гелі та філери, можуть спричинити нагноєння і запальний процес, який з часом перетворюється на хронічне запалення. Це може призвести до фіброзу – утворення сполучної тканини і глибоких рубців у товщі верхньої та нижньої губ. Серед наслідків – втрата чутливості, зміна пропорцій, форми та облямівки губ. Оскільки губи майже неможливо приховати, ці зміни будуть особливо помітними", – пояснив Валіхновський.

Він зазначив, що важливо не захоплюватись такими процедурами та уважно зважувати можливі ризики та консультуватися з фахівцями, щоб у майбутньому уникнути таких небажаних наслідків.

"Просто пам’ятайте, що все, що ви вводите в організм – це гра в піжмурки, яка, найімовірніше, закінчиться сльозами", – звернувся лікар.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment