Збито 500 ракет та 1500 БпЛА: як ПвК «Схід» захищає Дніпропетровщину та інші області України

З початку повномасштабного вторгнення у зоні відповідальності повітряного командування «Схід» засобами протиповітряної оборони знищено понад 2100 повітряних цілей. Працювали у кількох областях, в тому числі – і на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу ПвК.

Знищено ворожих цілей: 500 ракет ворога різних типів, 51 бойовий літак, 14 гелікоптерів, понад 1500 ударних і розвідувальних БпЛА.

Цими засобами повітряного нападу росіяни цілили по мирних жителях та важливих об'єктах інфраструктури. Авіатори, фахівці радіотехнічних, зенітних ракетних військ, радіоелектронної боротьби, зв’язківці – усі разом, цілодобово, дають відсіч ворогу на найскладнішому напрямку.

«Результативність бойової роботи повітряного командування доводить, що воїни ПвК гідно і самовіддано захищають Україну.

Наші підрозділи беруть участь у бойових операціях та завжди успішно виконують поставлені завдання. Було важко, але ми вистояли. Багато зроблено, але попереду – перемога. Ми б'ємося за своє. Щиро дякую всьому особовому складу за високий професіоналізм і вірність Українському народові», – зазначив командувач повітряного командування Схід генерал-майор Іван Теребуха.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment