Удар по аеродрому в Миргороді: експерт розповів, що рф могла уразити на летовищі

1 липня росія завдала ракетного удару по аеродрому в Миргороді. За інформацією видання Forbes, внаслідок удару було знищено два літаки Су-27, які начебто стояли "просто неба". Наразі є питання щодо того, що ж саме могли уразити російські ракети під час удару по аеродрому Миргород у Полтавській області.

Про це в інтерв'ю "Радіо NV" повідомив експерт з авіації Анатолій Храпчинський, передає редакція сайту 056.

Експерт зазначає, що це може бути або макет, або літаки, які не діють та які стояли довгий час або передислокували саме для таких рішень, щоб ворог міг цілити по макетах або уявних бойових цілях.

Анатолій Храпчинський закликає "не слухати російську пропаганду, яка буде зараз на радощах розповідати, що вони "знищили 18 винищувачів" – чи то вже F-16, чи то F-35".

Водночас Храпчинський зауважив, що росія щомісяця б'є по українських аеродромах, по інфраструктурних об'єктах, які долучені до авіації України, а "ми примудряємося" не втрачати велику кількість авіації.

"На відміну від росії. Давайте повернемося, наприклад, до статистики: за цей рік росія втратила понад 30 літаків. Як бачимо, втрат у ворога набагато більше і ми набагато краще захищаємо наші аеродроми", – зауважив він.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment