Екстрасенс з Азербайджану назвав рік закінчення війни в Україні

Сабухі Іманов, екстрасенс із Азербайджану та переможець популярного шоу "Битва екстрасенсів", зробив кілька важливих прогнозів щодо майбутнього України та росії. У своєму коментарі для ютуб-каналу "Мій світ" він висловив упевненість, що війна в Україні закінчиться у 2026 році. Крім того, він передбачив значні політичні зміни в кремлі та можливу війну на території росії.

Перемога для України у 2025 році

Іманов стверджує, що 2025 рік буде переломним для України. За його словами, протягом цього року Україна отримає значну військову допомогу від США, що дозволить відновити військовий потенціал та повернути окуповані росією території. Екстрасенс зазначає, що до літа 2025 року українська армія прорве майже всі лінії оборони ворога.

Закінчення війни у 2026 році

Сабухі Іманов прогнозує, що війна в Україні триватиме до кінця 2025 року, але остаточно завершиться у 2026 році.

Екстрасенс також зробив прогнози щодо політичної ситуації в росії. Він стверджує, що в рф відбудеться війна на її території та зміниться влада у кремлі. Що теж може мати вплив на ситуацію в Україні та глобальний політичний ландшафт.

Хоча Іманов передбачає успішне завершення війни для України, він також зазначає, що у 2025 році буде існувати серйозна загроза великої ядерної війни. Однак він запевняє, що вона не реалізується, хоча про неї активно говоритимуть.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment