Як військовим замовити квитки на потяг, якшо їх уже розкупили: роз’ясненя від “Укрзалізниці”

Українські військовослужбовці отримали можливість замовляти квитки на потяг навіть у випадку, якщо їх уже розкуплені. Така послуга була запущена ще торік, щоб забезпечити військовим можливість термінових поїздок. Про це повідомляє Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки з посиланням на "Укрзалізницю".

Мета запровадження послуги

Цей сервіс було створили для допомоги військовим у випадку термінових поїздок. Він розрахований на ситуації, коли військовослужбовці потребують негайного пересування, наприклад, для лікування, виконання службових завдань або відвідин рідних під час відпустки. Враховуючи специфіку служби та часто непередбачувані обставини, можливість отримати квиток на потяг навіть у разі їх дефіциту є важливим елементом підтримки українських захисників.

Як скористатися послугою

Для того, щоб скористатися цією послугою, військовослужбовець має залишити заявку на офіційному сайті "Укрзалізниці" не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Процес включає кілька етапів:

  • на сайті "Укрзалізниці" військовий залишає заявку з вказанням необхідної інформації.
  • на вказану у заявці електронну пошту надходить спеціальний код.
  • за цим кодом можна викупити квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда.

Для викупу квитка необхідно пред'явити військовий квиток або посвідчення офіцера.

Пільги для родичів військовослужбовців

Ця послуга також доступна для найближчих родичів військовослужбовців: батьків, дружин або чоловіків, дітей, у тому числі усиновлених. Таким чином, держава прагне підтримати не лише військових, але і їхні родини, забезпечуючи можливість швидкого пересування у разі необхідності.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment