Євро-2024: відомі всі учасники 1/4 фіналу турніру

Завершилася стадія 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2024 року, і тепер за трофей продовжать змагатися вісім найкращих збірних Старого світу. На офіційному сайті турніру оголосили учасників 1/4 фіналу. Чвертьфінальні поєдинки Євро-2024 відбудуться 5-6 липня.

Протистояння першого дня

У перший день чвертьфінальних матчів, 5 липня, на нас очікують два центральних протистояння.

Іспанія vs Німеччина (Штутгарт)

Цей матч обіцяє стати одним з найцікавіших на стадії 1/4 фіналу. Обидві збірні мають сильні склади та багатий досвід міжнародних змагань. Іспанія, завдяки своїй технічній грі та вмілому контролю м'яча, зустрінеться з Німеччиною, відомою своєю потужною атакою та дисциплінованою обороною. Це протистояння буде вирішальним для обох команд, які прагнуть довести свою силу та вийти в півфінал.

Португалія vs Франція (Гамбург)

Інше ключове протистояння першого дня відбудеться між Португалією та Францією. Обидві команди мають зіркові склади та високі амбіції. Португалія, на чолі з Кріштіану Роналду, буде боротися проти Франції, яка славиться своєю гнучкістю та тактичною мудрістю. Гра обіцяє бути насиченою та непередбачуваною, оскільки обидві команди мають багато сильних гравців, які можуть змінити хід матчу в будь-який момент.

Фаворити другого дня

Суботні матчі, які пройдуть 6 липня, натомість матимуть фаворитів.

Англія vs Швейцарія (Дюссельдорф)

Англія буде фаворитом у матчі проти Швейцарії. Англійці показали сильну гру на груповій стадії та в 1/8 фіналу, і тепер вони мають намір підтвердити свій статус одного з головних претендентів на титул. Швейцарія ж, незважаючи на те, що є андердогом, здатна на сюрпризи і вже не раз доводила свою конкурентноздатність на великих турнірах.

Нідерланди vs Туреччина (Берлін)

Закриватиме стадію 1/4 фіналу матч між Нідерландами та Туреччиною. Нідерландці, з їхньою атакуючою стратегією та швидкими фланговими гравцями, зустрінуться з турецькою командою, яка славиться своєю витривалістю та бійцівськими якостями. Цей матч буде важливим для обох команд, оскільки кожна з них прагне вийти до півфіналу і продовжити боротьбу за титул.

Усі пари 1/4 фіналу чемпіонату Європи-2024

  • Іспанія – Німеччина, 5 липня,
  • Португалія – Франція, 5 липня,
  • Англія – Швейцарія, 6 липня,
  • Нідерланди – Туреччина, 6 липня.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment