Спортсменка з Камʼянського стала срібною призеркою чемпіонату України з акватлону

З 22 по 23 червня у місті Черкаси пройшли одразу декілька спортивних змагань: Чемпіонат України з акватлону (юніори, юнаки, кадети), Чемпіонат України з акватлону в естафетах-мікст (серед вікових груп), Відкритий чемпіонат м. Черкаси з триатлону (акватлону) та 5-й етап Всеукраїнських змагань з триатлону (акватлону) “Дитяча ліга”.

Про це повідомляє сайт Спорт.Камʼянське.

У змаганнях взяли участь близько 200 учасників з восьми областей країни, серед них і кам’янчани. Про виступ наших спортсменів розповів тренер Юрій Макогонов.

Другий день змагань чемпіонату України з акватлону був присвячений естафетам-мікст, де команди складалися з двох спортсменів – чоловік+жінка, які двічі по черзі долали плавальний та біговий сегменти, передаючи естафету один одному. В складі юніорської збірної Дніпропетровської області була вихованка камʼянської ДЮСШ №5 Крістіна Бєлоусова. Разом з дніпрянином Матвієм Малишем в напруженій боротьбі вони зайняли друге місце та отримали срібні нагороди.

Друга команда Дніпропетровської області в складі вихованців ДЮСШ №5 Гліба Плохоцького та Софії Терещенко посіла сьоме місце. Додамо, що для Софії це був перший виступ у змаганнях такого формату, але вона показала дуже гарний результат в боротьбі з більш досвідченими суперницями, разом з Глібом по черзі двічі подолавши плавальну та бігову дистанцію.

Ще новини

Leave a Comment