Ракетний удар по багатоповерхівці Дніпра: лікар розповів про стан постраждалих

28 червня країна-терористка рф здійснила ракетний удар по житловій дев'яти поверхівці. Внаслідок цього до міських лікарень по допомогу звернулось 4 людей.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Наразі на стаціонарному лікуванні залишаються 2 пацієнти. Інші лікуються амбулаторно.

«Серед постраждалих, які звернулись до нашої лікарні, жінка 1949 року народження. Вона прибула з гіпертонічним кризом, ми надали допомогу, від госпіталізації вона відмовилась.

Також поранень зазнав співробітник ДСНС, це чоловік 2000 року народження. В нього були порізи нижніх кінцівок. Від госпіталізації теж відмовився. З лікарні поїхав на місце події, нести службу та долати наслідки ракетної атаки.

Госпіталізовано чоловіка 1981 року народження, він отримав черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої тулуба. Він знаходиться на стаціонарному лікуванні. Було проведено обстеження. Його стан середньої тяжкості, загрози життю немає. Допомога надається в повному обсязі», – зазначив лікар-хірург Руслан.

Як повідомляли в ДСНС, станом на сьогодні відомо про одну загиблу людину та п'ятеро зниклих безвісти. Потраждало 13 людей, з них – 1 дитина. Врятовано 2 людей.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment