У Дніпрі зросла кількість зниклих безвісти внаслідок ракетного удару: ситуація в регіоні станом на ранок

Розпочалась вісімсот п'ятдесят сьома доба широкомасштабного російського вторгнення. Армія рф продовжує тероризувати мирне населення Дніпропетровщини. Безпекова ситуація в регіоні станом на ранок.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що у Дніпрі рятувальники всю ніч розбирали завали потрощеної ворожим ракетним ударом багатоповерхівки. За інформацією поліції, зниклими вважаються 5 людей. Криміналісти відібрали ДНК-матеріали у їхніх родичів.

В ДСНС додали, що у Дніпрі ще тривають пошуково-рятувальні роботи в пошкодженій багатоповерхівці. Станом на ранок 29 червня загинула 1 особа, постраждало 12 людей, з них – 1 дитина. Врятовано 2 людей.

В одному з під'їздів зруйновано квартири з 8 по 11 поверхи. Пошкоджено 11 автомобілів. Ліквідовано пожежу на площі 150 кв. м. Вивезено 190 т будівельного сміття. До проведення робіт від ДСНС залучено понад 100 рятувальників та 35 одиниць техніки.

Вчора ввечері агресор гатив по Нікополю і Покровській громаді з артилерії. По райцентру застосував і БпЛА, з яких скидав боєприпаси. Там сталася пожежа, рятувальники вогонь загасили. Знищена господарська споруда, ще 2 – пошкоджені. Понівечені 2 приватні будинки, стільки ж гаражів, теплиця, лінія електропередач. Нікополь окупанти атакували і з самого ранку. Поцілив артснарядами. Загиблих і постраждалих немає.

Окрім цього, вночі оборонці неба знищили над Криворізьким районом ворожий шахед.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment