Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: пропозиції, що діють до 2 чи 3 липня

В супермаркетах Дніпра є різні знижки, які дозволяють зекономити. Зараз є вигідні ціни на морозиво, солодощі, напої, ковбаси, сосиски, сири та деякі інші товари. При цьому, тижневі пропозиції діють за наявності товару: якщо він закінчується, то періодично поповнюється.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 2 липня діють наступні знижки: -51% на морозиво 0,5 кг; -41% на пасту ікорну, чаї, ковбасу Шинкову; -38% на шоколад чорний; -37% на приправи; -36% на каву розчинну; -35% на цукерки желейні, напій сильногазований Живчик.

Також у рамках акції "АТБ у футбольному серці", діють знижки до 44% на пиво, слабоалкогольні напої, а також на чіпси, сухарики, солоні горішки, фісташки та іншу закуску.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -61% на ковбасу самобранку та телячу, печиво Орео; -58% на Томат Томімару Мучо; -57% на зефір; -56% на кетчуп, тунець в олії; -54% на каву мелену; -53% на сардельки Бощинський та Бородинські; -52% на крекери, морозиво; -50% на шоколад молочний; -45% на пельмені, цукерки мигдаль в білому трюфелі; -44% на корм для собак, десерт сирковий; -43% на сир Сулугуні; -41% на пасті томатну, ірис, сир Сулугуні; -40% на крабові палички, хамон, чай; -39% на батончик шоколадний; -38% на сир Моцарелла, йогурт з гранолою; -29% на молоко згущене.

Варус

До 3 липня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на морозиво Ріжок, щоковину варено-копчену; -49% на родзинки; -47% на крем-сир; -46% на ковбаски шашличні; -45% на цукерки Зоряне сяйво; -44% на ковбасу сирокопчену; -43% на хамон; -42% на масло солодковершкове; -40% на сир Маасдам, паштет лосося, пряники заварні, чай, каву розчинну, макаронні вироби; -35% на хвости креветок; -33% на куряче стегно.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment