Вакансії з бронюванням: в яких сферах українцям пропонують найбільше таких посад

В умовах дефіциту спеціалістів через загальну мобілізацію в країні роботодавці не лише змушені підвищувати зарплати, а й пропонувати шукачам різноманітні "бонуси". Так, на сайтах з пошуку роботи з'являються вакансії з приміткою "бронювання працівників", повідомляє Today.

На популярному порталі Work.ua запровадили окремий розділ "З бронюванням працівників", в якому публікують вакансії, за якими роботодавці гарантують оформлення бронювання від мобілізації. Крім того, щоб переглянути такі вакансії, можна застосувати фільтр "бронювання працівників" на результаті пошуку вакансій. Відповідна інформація вказується в описі вакансії – якщо вакансія передбачає бронь, то там є позначка із зеленим бейджем.

Ми зробили доступною опцію вказувати у вакансії, що компанія бронює працівників на конкретній посаді. Це допоможе роботодавцям знаходили потрібних людей в команди, їхнім підприємствам працювати й підтримувати економіку країни, а шукачам — відразу бачити такі пропозиції, – розповіли на Work.ua.

Де пропонують найбільше вакансій із бронюванням

Найбільша кількість вакансій з бронюванням – у сфері виробництва. Представлено близько 1395 вакантних робочих спеціальностей.

Чимало вакансій, що гарантують працівникам бронь від мобілізації, пропонують у сфері логістики, на складах та у сфері ЗЕД (зовнішньоекономічної діяльності), – близько 1020 пропозицій.

На третьому місці за кількістю вакансій із бронюванням – сфера обслуговування. Там пропонують близько 540 вакансій.

Також є робочі місяця з бронюванням у галузях транспорту й автобізнесу, в сфері продажів та закупівель, серед адміністраторів та керівників середньої ланки та в роздрібній торгівлі. Найменша кількість таких пропозицій роботи – в сфері культури, краси, спорту, дизайну.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment