Війська рф знову скинули КАБи на Харків: у частині міста зникло світло – є загиблі

У неділю пообіді, 23 червня, російські окупанти знову атакували Харків руйнівними КАБами. У місті лунали вибухи.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що у місті лунають вибухи.

"Місто під обстрілом КАБів. Будьте обережні", – зазначив Терехов.

За інформацією від місцевих жителів, у частині районів Харкові після низки потужних вибухів зникло світло.

Крім того, пресслужба Харківського метрополітену повідомила, що було тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Усі станції наразі працюють виключно в режимі укриття.

"Окупанти завдали ударів по цивільній інфраструктурі Харкова. Інформація щодо постраждалих перевіряється", – додав очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Згодом Ігор Терехов уточнив, що один з ударів прийшовся по приватному сектору міста.

"Це було влучання КАБів. Маємо інформацію щодо влучання в двох районах – це Шевченківський і Холодногірський. Можу сказати, що, на жаль, є загиблі. На жаль, нема енергопостачання в половині міста, зупинилася робота метрополітену, зупинилася робота електротранспорту", – сказав він в ефірі телемарафону.

За інформацією Терехова, внаслідок останнього удару рф по Харкову, за попередніми даними, одна людина загинула і ще четверо були поранені внаслідок влучання у приватний житловий будинок. Згодом кількість поранених зросла до п'яти.

Ще троє постраждалих в іншому районі Харкові – там удар був по дитячому навчальному закладу.

Голова ОВА Олег Синєгубов уточнив, що кількість поранених виросла до 10. Серед постраждалих двоє підлітків 15 та 16 років. Двоє постраждалих перебувають у важкому стані. Одна людина дістала травми середнього ступеня.

За його словами, пів Харкова зараз залишилося без світла внаслідок ракетної атаки росії. Ведуться роботи над відновленням постачання електроенергії.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment