Диктант у підземці: як Дніпро святкуватиме День Конституції

28 червня у Дніпрі відбудеться традиційне спільне написання диктанту до Дня Конституції України.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу міськради Дніпра.

Цього року захід пройде у метро міста. Написання тексту розпочнеться о 16:00, а реєстрація учасників стартує о 15:00. Торік у заході взяли участь 400 осіб, а цього року організатори планують збільшити кількість учасників.

Як взяти участь

Охочим взяти участь у написанні диктанту потрібно заповнити реєстраційну форму під час відкриття реєстрації о 15:00. Точне місце проведення буде повідомлено пізніше, але попередньо необхідно зареєструватися за вказаним посиланням.

Значення заходу

Спільне написання диктанту до Дня Конституції України є ініціативою, яка включає організацію заходу, під час якого учасники пишуть текст Конституції України або інший визначний текст. Це символізує важливість та цінність правових норм та основних законів країни.

Зазвичай такі заходи організовуються напередодні Дня Конституції, який в Україні відзначається 28 червня. Участь у написанні диктанту можуть брати громадяни різного віку – студенти, школярі, педагоги, представники органів влади та громадськості. Захід спрямовано на підвищення юридичної грамотності та патріотизму серед українців, а також підкреслення значення основних принципів конституційного ладу в країні.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment