Вирішив похизуватися гранатою: на Дніпропетровщині чоловік травмував людей та вагітну кішку

У Кривому Розі на Дніпропетровщині 23-річний місцевий мешканець вирішив похизуватися перед друзями та підірвав гранату. В результаті вибуху постраждали 27-річний чоловік, неповнолітня дівчина їх госпіталізували до лікарні з пораненням голови та ніг. Також зачепило вагітну кішку.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області.

Подія сталася 16 червня близько 22:00 біля одного з багатоквартирних будинків у Тернівському районі. Зі слів свідків, з десяток чоловіків відпочивали в альтанці по вулиці Приваблива. Раптом пролунав вибух. Після чого підозрюваний та його знайомі рушили з місця події. Ймовірно, вони були нетверезі.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 Криворізького районного управління поліції. Правоохоронці за участі вибухотехнічної служби зібрали речові докази та опитали свідків події.

Фігуранта оперативно затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням із Криворізькою спеціалізованою прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Загрожує йому до 7 років ув'язнення.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment