Дощі відходять з України, проте не до кінця: якою буде погода у Дніпрі 18 червня

У вівторок, 18 червня, погода порадує відсутністю опадів у більшості областей України. Однак все ж на Сході трохи дощитиме. На тлі відсутності дощів температура незначно зросте. Подекуди позначки термометра підійматимуться до +30 градусів.

Про це повідомляє редакція сайту з посиланням на Укргідрометцентр.

Прогнозується мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень у східних областях місцями короткочасний дощ, гроза.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 25-30°.

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 18 червня

Мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень по м. Дніпро та місцями по області невеликий короткочасний дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 25-30°, по м. Дніпро вночі 17-19° вдень 27-29°.

В Україну мчить шалена спека

Найближчими днями українцям слід готуватись до значного потепління. В деяких областях стовпчики термометрів показуватимуть до +34 градусів тепла.

Початок тижня буде доволі контрастним. У західних областях періодично дощитиме у супроводі гроз. Щонайменше до 18 червня денні максимуми будуть на рівні від +26 до +28 градусів. У південних областях на 2-3 градуси тепліше.

Надалі температура повітря зростатиме і вже на вихідні вдарить спека — спочатку буде +32 градуси, а потім прогріється і до +34 вище нуля. Нічна температура так само підвищиться і коливатиметься від +16 до +21 градуса.

Якщо говорити про дощі упродовж тижня, то вони будуть ледь не кожен день, але матимуть характер грозових.

Зазначені вище температури є середніми, а ось якщо аналізувати максимальні значення, то вони будуть притаманні південним областям України. Нижче поданий прогноз, якою може бути температура повітря для Херсонської області.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment