Румунія – Україна: де і коли дивитися стартовий матч “синьо-жовтих” на Євро-2024

У понеділок, 17 червня, збірна України стартує у фінальному турнірі Євро-2024 матчем з національною командою Румунії.

Редакція сайту 056 розкаже, де і коли дивитися стартовий матч та який прогноз і ставки букмекерів.

Поєдинок першого туру групи E відбудеться на "Альянц Арені" в Мюнхені. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

В іншому матчі стартового туру квартету E зустрінуться Бельгія та Словаччина (17 червня, початок – о 19:00 за київським часом).

Де дивитися матч Румунія – Україна

Поєдинок Румунія – Україна можна буде подивитися в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Після гри з румунами на команду Сергія Реброва чекають ще два матчі групового етапу континентальної першості: проти Словаччини у Дюссельдорфі (21 червня, 16:00) та з Бельгією у Штутгарті (26 червня, 19:00).

Зазначимо, що збірна України на континентальній першості змагатиметься у групі Е. Крім Румунії, суперниками "синьо-жовтих" є Бельгія та Словаччина, які очний матч стартового туру також проведуть 17 червня, початок – о 19:00 за київським часом.

Прогнози букмекерів на матч Румунія – Україна

Букмекерські контори вважають збірну України фаворитом її першого матчу на Євро-2024. На перемогу команди Сергія Реброва можна поставити з коефіцієнтом 2,04. Нічия – 3,40. Виграш Румунії – 4,00.

Після гри з Румунією на українську збірну чекають ще два матчі групового етапу континентальній першості: проти Словаччини у Дюсельдорфі (21 червня, 16:00) та з Бельгією у Штутгарті (26 червня, 19:00).

До 1/8 фіналу чемпіонату Європи вийдуть дві найсильніші збірні кожного квартету, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment