Проник через отвір у стіні: на Дніпропетровщині мародер обікрав атаковане кафе

В Нікополі на Дніпропетровщині правоохоронці викрили мародера. Ним виявився 35-річний чоловік, який скористався відсутністю власників кафе, та поцупив оргтехніку, інструменти та інші речі на майже 50 тис. грн.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Перший злочин стався 1 березня близько 19:00. Як з’ясували оперативники кримінальної поліції, раніше неодноразово засуджений за майнові злочини чоловік знаючи, що будівля кафе пошкоджена внаслідок ворожого удару вирішив викрасти з неї цінне майно. Скориставшись отвором в стіні будівлі, останній проник в середину та виніс газовий двоконтурний котел, магнітофон та циркулярний насос для опалення. Викрадене в подальшому продав.

Вже в квітні злочинець вчинив ще дві крадіжки з території приватних домоволодінь, де люди не мешкають через постійні атаки країни-агресора. Своїми діями останній завдав матеріальних збитків трьом потерпілим. Частину поцупленого вдалося повернути власникам, серед них: ноутбук, планшет, телефон, ліхтар на сонячних батареях та інше.

12 червня слідчі Нікопольського районного управління поліції повідомили фігуранту про підозру за трьома фактами кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка вчинених в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment