Атака по українському СУ-25 на Дніпропетровщині: в Повітряних Силах ЗСУ прокоментували інформацію

У Повітряних силах ЗСУ заявили про чергове вороже ІПСО. Мається на увазі заява міноборони рф опублікувало відео, на якому начебто, було ураження українського Су-25 на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє редакція сайту 056

Набула поширення інформація, що на початку тижня війська росії завдали удар завдавав по аеродрому Долгінцеве біля Кривого Рогу. Застосували дрон «Ланцет», а інший дрон його коригував.

У Повітряних силах закликають довіряти офіційній інформації і не поширювати російські ІПСО, бо це є підігруванням ворогу.

"Зараз у публічному просторі з’являється дуже багато різних і відеоматеріалів, і коментарів про те, що Україна нібито втрачає свої літаки. Ми маємо розуміти, що не можемо повідомляти, коли ворог влучає, наприклад, чи то у макет, чи у справжній літак, бо це підігрування ворогу. Звичайно, що ми не можемо повідомляти про це", – сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

За його словами, ворог зараз активно використовує різні типи інформаційного та психологічного впливу на населення, але потрібно довіряти Повітряним силам, офіційній, перевіреній інформації.

"Ми робимо усе можливе, у тому числі маневрування, переміщення, введення противника в оману, щоб максимально вберегти наші борти і людей", – запевнив речник.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment