На засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку області, бюджету і фінансів було прийнято рішення спрямувати 1 мільйон 875 тисяч гривень на закупівлю безпілотників для Збройних

Обласна рада продовжує підтримувати ЗСУ фінансово, забезпечуючи необхідне обладнання та ресурси для фронту.

Депутати Дніпропетровської обласної ради виділили додаткові кошти на підтримку військових. Про це повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

На засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку області, бюджету і фінансів було прийнято рішення спрямувати 1 мільйон 875 тисяч гривень на закупівлю безпілотників для Збройних Сил України. Це стало можливим завдяки депутатським субвенціям. Загалом, з початку року Сили Оборони України отримали 13 мільйонів 422 тисячі гривень від депутатів обласної ради.

"Ми робимо усе можливе, аби посилювати фронт та допомагати тим, хто боронить Україну," — зазначив Лукашук.

Крім підтримки військових, комісія також схвалила додаткове фінансування для підприємств водопостачання, що забезпечить їхню безперебійну роботу у складних умовах.

"Дякую депутатському корпусу, усій нашій команді обласної ради за плідну та злагоджену роботу! Разом ми наближаємо мирні дні на українській землі!" — підсумував Микола Лукашук.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment