Мародери вкрали всі гроші, авто ремонту не підлягає: після атаки по Кривому Рогу пара повернулась з лікарні і була шокована

Вдень, 12 червня, військові рф вдарили ракетою по житловому сектору у Кривому Розі на Дніпропетровщині. "В одних горе, а в інших – свято" написала в своєму Instagram постраждала 30-річна Яна. Вона мала на увазі не конкретно російських агресорів, які атакували, а місцевих, що грабували її квартиру, коли вона в лікарні отримувала медичну допомогу.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Під час ракетного удару Яна зі своїм хлопцем Сергієм перебували вдома. Внаслідок вибуху вони були поранені.

"Ми обоє отримали осколкові поранення, в мене ноги, а в неї — обличчі. Викликали "швидку" та потім самі поїхали до лікарні, бо було багато важкопоранених людей. У лікарні нам допомогли та відпустили додому", — розповів чоловік Суспільному.

Доки пара в медзакладі отримувала першу медичну допомогу, невідомі мародери винесли з її квартири усю готівку. Проте вона опублікувала в соцмережі номер карти і небайдужі добрі люди допомогли. А після перев'язок в лікарні почуває себе краще.

Також внаслідок атаки пошкодило їх автівки. Сергій розказав, що одна – ремонту не підлягає, іншу — можна відновити.

"Повністю пошкоджено квартиру, два мої авто. Але добре, що ми живі. Ford максимально пошкоджений, я думаю він не підлягає ремонту. А Jaguar, думаю. можна відновити. Ми заповнили заявку на відшкодування пошкодженого майна", — розказав Сергій.

Зазначимо, що зі вчорашнього дня поліцейські продовжують працювати на місці атаки у Кривому Розі. Сьогодні на місці атаки побував керівник обласної поліції Олександр Ганжа. Він перевірив хід документування чергового воєнного злочину рф та несення служби поліцейськими в умовах воєнного стану.

Після візиту він провів оперативну нараду з керівниками криворізької поліції. Заслухав керівників територіальних підрозділів щодо криміногенної ситуації в регіоні. Олександр Ганжа дав вказівки щодо роботи правоохоронців по основним напрямкам діяльності.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment