Українські спортсмени здобувають міжнародні перемоги: Ярослава Магучіх та Михайло Кохан вражають світ

Наші спортсмени знову здобули перемоги на міжнародних змаганнях, підтверджуючи свою майстерність та витривалість. Про це повідомив Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради.

Ярослава Магучіх, вихованка фахового коледжу спорту ДОР, знову продемонструвала свій неперевершений талант, захистивши звання чемпіонки Європи. У змаганнях в Італії вона стрибнула на 2,01 м, здобувши золоту медаль. 22-річна Ярослава стала третьою в історії стрибункою, яка завоювала більше двох нагород на чемпіонаті Європи.

Не менш вражаючим був виступ Михайла Кохана, який виборов бронзову медаль. Михайло кинув молот на відстань 80,18 м, що принесло йому заслужене місце на п'єдесталі.

«Вітаю спортсменів та їх тренерів! Дякую, що завдяки вам український прапор щоразу майорить на міжнародних аренах!» — зазначив Микола Лукашук, висловлюючи свою гордість за досягнення наших атлетів.

Ці перемоги є свідченням високого рівня підготовки та відданості українських спортсменів, які продовжують прославляти нашу країну на світовій арені.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment