Від ботсаду до космічної опери: що подивитися і куди піти 8 та 9 червня

Цими вихідними у Дніпрі на мешканців та гостей міста чекають різноманітні заходи: від відвідування ботанічного саду до концерту української пісні.

Редакція сайту 056 розкаже, що подивитися і куди піти 8 та 9 червня.

Ось добірка подій, які варто відвідати 8 та 9 червня.

Екскурсія ботсадом

У суботу ботанічний сад відкриває свої двері для всіх охочих. Відвідувачі зможуть насолодитися цвітінням троянд та відвідати мальовничі локації для фотографій. Для дітей проведуть майстер-клас з виготовлення метеликів, а любителі квітникарства зможуть взяти участь у великому обміні рослин. Оранжерея та теплиця також будуть відкриті для відвідувачів.

Коли: 8 червня, з 10:00 до 16:00.

Де: вул. Бронетанкова, 1А.

Вхід: дорослі — 45 грн, діти — 15 грн.

Стендап на даху

Любителів гумору запрошують на стендап вечір, який відбудеться на даху. Глядачі зможуть насолодитися новими жартами від місцевих коміків та помилуватися видом на центр Дніпра.

Коли: 8 червня з 18:00.

Де: площа Троїцька, 5а.

Вхід: 400 грн, для військових — безплатно.

Космічна опера

У неділю у планетарії відбудеться унікальна подія — космічна опера. Під симфонічну сюїту "Планети" Густава Хольста, глядачі дізнаються про планети Сонячної системи. Частини композицій будуть аранжовані наново, що додасть заходу особливої атмосфери.

Коли: 9 червня з 19:00.

Де: узвіз Крутогірний, 10.

Вхід: від 170 до 320 грн.

Концерт "Співає Україна"

У неділю Дніпровська філармонія запрошує на концерт української пісні "Співає Україна". Гості зможуть почути автентичні пісні зі Слобожанщини, Наддніпрянщини, Закарпаття, Волині, Буковини та Галичини.

Коли: 9 червня о 18:00.

Де: вулиця Воскресенська, 6.

Вхід: від 150 до 250 грн.

Цими вихідними у Дніпрі кожен зможе знайти щось до душі, адже програма заходів обіцяє бути різноманітною та цікавою. Не пропустіть можливість насолодитися вихідними та провести час з користю!

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment