Молодик у Близнятах 6 червня 2024 року: як тримати баланс в цей мінливий період

6 червня о 16:38 буде перший Молодик літа 2024 року. Він відбудеться у Близнятах, показуючи нам двоїстість цього світу. Також припадає на дзеркальну дату 06.06.24, що означає низку цікавих астрономічних подій.

Про це повідомила астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова), передає редакція сайту 056.

Молодик — це перша фаза Місяця, коли Місяць стоїть поміж Землею та Сонцем майже на одній прямій через, що ми бачимо його у вигляді тонкого серпа. Цей період вважають початком Місячного календарю. Енергія знака Близнят сприяє формуванню нових цілей, позначає нові шляхи їхнього досягнення. Входимо в літній сезон без нічого, зі світлими емоціями та в позитивному настрої,

Аспект з'єднання Місяця і Сонця в молодик дає нам можливість почати багато з чистого аркуша і наповнити старт перспективами, що подають надію. Оскільки Близнята пов'язані зі сферою комунікацій, навчанням, поїздками на короткі відстані та спілкуванням із родичами, то саме вони опиняться у червні у центрі уваги.

Управитель молодика в Близнятах – планета Меркурій, до 17 червня переміщується цим знаком, посилюючи молодик. Це дасть багато нових ідей та різних підходів до вирішення поточних завдань та усунення старих проблем, особливо пов'язаних із важливими паперами та документами. Всесвіт допомагатиме підлаштовувати обставини для досягнення хороших результатів.

У момент молодика 6 червня о 15:37 (gmt+3) у 17-му градусі знака Близнята Венера також перебуває в цьому градусі, тобто утворює з'єднання з точкою молодика. Це планета любові, комфорту, бажань і позитивно впливає на найближчий місячний цикл. Так що сміливо складайте план для переходу до наступного розділу свого життя і просто починайте рухатися вперед. Але обережніше із надто активними діями, оскільки Венера закликає тримати баланс у всьому, зважувати кожен свій крок та висловлювання на адресу інших людей.

Не забувайте про те, що не варто виконувати одночасно мільйон справ, оскільки завершити в цьому разі зможете лише найпростіші з них, які виявляться марними у підсумку. Намагайтеся вибрати два-три найбільш значущі для себе, планомірно і послідовно їх виконуючи, що підвищить продуктивність і дозволить досягти ефективного результату.

Молодик у Близнятах викликає потяг до змін і спонтанності. Венера у поєднанні з молодиком змушує більше думати про свої почуття, ділитися думками з оточенням, шукати нові знайомства, а також займатися питаннями здоров'я, молодості та краси.

Також підвищується комунікабельність, люди хочуть сподобатися одне одному, тому виявляють приязність. Прискорюються розумові процеси, що дозволяє оцінити ситуації одночасно з обох боків та знайти оптимальне рішення. Багато людей у період активних енергій знака Близнята бачать взаємозв'язок між речами, які можуть бути абсолютно непов'язані між собою.

Близнята – знак стихії Повітря, має мутабельні якості, чоловічий, активний. Тому ключові енергії молодика у Близнятах є мінливими, як вітер. Основною умовою життєдіяльності людей найближчим часом є свобода. Адже не можна утримати подих свіжого вітру! Ба більше, Юпітер у Близнятах масштабує подібні тенденції.

Енергія знака Близнята допомагатиме у поїздках та подорожах, навчанні, складанні іспитів, особливо представникам знаків стихії Повітря – Близнятам, Водоліям та Терезам. А ось Стрільці підбиватимуть проміжні підсумки року, враховуватимуть вплив нових обставин та коригуватимуть свої плани. Непросто Дівам і Рибам, оскільки представники цих знаків зодіаку зіткнуться з багатьма дрібними проблемами. Однак, якщо організують своє життя і не розпорошуватимуться на безліч справ, то зможуть подолати всі перешкоди.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment