Ракетна атака по Дніпру 4 червня: як ліквідують наслідки та надають матеріальну допомогу

Вранці 4 червня армія рф завдала ракетного удару по Дніпру. Постраждала цивільна інфраструктура. Наразі вибиті вікна вже закривають плівкою або osb-плитами та знімають заміри.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Пошкоджено 16 багатоквартирних будинків, там вибуховою хвилею вибито 400 вікон. А в 36 приватних будинках вибито 111 вікон.

У пошкоджених двох лікарнях Дніпра того ж дня почали працювати над усуненням наслідків. Закінчили вчора. У найбільш постраждалому медзакладі всі вікна із плівкою, 7 вікон в іншій лікарні вже навіть зі склом. Щодо школи № 6 — роботи із затягування плівкою та встановлення osb на розбиті вікна сьогодні ще тривають.

Тривають роботи і у будинках комунальної власності. На місці перебувають працівники управляючої компанії КП «Жилсервіс-5».

Вибиті вікна вже закривають плівкою або osb-плитами та знімають заміри. Після чого буде замовлено та встановлено нові вікна. Схожу роботу проводять і у будинках ОСББ.

За консультаціями до адміністрації Центрального району Дніпровської міськради про отримання матеріальної допомоги від міста на відновлення житла звернулося 89 людей. Надали заяви та документи 9 фізичних осіб та 3 юридичні.

Мешканці міста можуть отримати матеріальну поміч від мерії Дніпра. Для цього їм слід звернутись до адміністрації Центрального району Дніпровської міської ради на просп. Лесі Українки, 65. Також там цілодобово працює гаряча лінія. Люди можуть дізнатись усю детальну інформацію за телефоном: 095-426-45-47.

Якщо пошкоджено будинок, то виїде комісія, яка виконає обстеження, складе акт і на підставі нього мешканці зможуть отримати матеріальну допомогу, сума якої залежатиме від характеру пошкоджень. Крім цього, дніпряни паралельно можуть подати на матеріальну допомогу від держави «єВідновлення».

Нагадаємо, ми писали, в якому стані поранені діти та дорослі внаслідок ракетної атаки по Дніпру.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment