В Україні прогнозують грози та до +32°: якою буде погода у Дніпрі 4 червня

Прогноз погоди в Україні на добу 4 червня дуже неоднозначний. У вівторок, 4 червня. Очікуються короткочасні дощі та грози. При цьому вдень прогнозуються град та штормовий вітер. Температура повітря прогріється до 32°.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр та Міненерго.

Буде хмарно з проясненнями. Вночі в більшості західних областей, на Вінничині, Одещині та Миколаївщині, вдень в Україні, крім південного сходу, короткочасні дощі, грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Вітер південний та південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-17°; вдень у західних та північних областях 22-27°, на решті території 28-33°; на високогір'ї Карпат вночі 8-13°, вдень 14-19°.

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 4 червня

Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень у м. Дніпро та місцями по області невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 14-19° , вдень 28-33°, по м. Дніпро вночі 17-19°, вдень 29-31°.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні

На Україну насуваються грози – енергетики готові до усунення наслідків За даними Гідрометцентру , завтра, 4 червня, в країні очікуються грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (І рiвень небезпечності, ). Негода лютуватиме в більшості західних областей, на Вінниччині, Одещині та Миколаївщині, вдень – по всій Україні, крім південного сходу.

"Існує ймовірність, що складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств у зазначених областях країни, але усі служби готові до боротьби з наслідками погодних умов у разі, якщо такі пошкодження виникнуть", – повідомили в Міненерго.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment