У Дніпрі перевипускають учнівські квитки: чи збережеться пільговий проїзд

У Дніпрі розпочалася кампанія з масштабного перевипуску учнівських квитків для 4-х та 9-х класів. Це стосується учнів перехідних класів, у яких термін дії документа закінчився 31 травня.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

За словами заступниці начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» ДМР Софії Приліпко, всі учні, що очікують на оновлений квиток, можуть користуватись наявним учнівським за допомогою голограмної наліпки. Вона діє до 15 липня. Отримати таку наліпку можна у своєму закладі освіти. Наразі підприємство вже видало 6 611 штук.

«Для вчасного перевипуску учнівських квитків від закладів освіти нам потрібні списки учнів 4-х та 9-х класів. А ще оновлені дані у системі, тобто фото учня, дата народження, клас. Хто ще з батьків не надав світлину, мають це зробити. Фото дитини має бути без зайвих елементів на світлому фоні у форматі jpg. Його потрібно надіслати класному керівникові. Велике прохання до батьків та дітей – не ігнорувати це завдання. Саме від цього залежить швидкість отримання нового учнівського. Також просимо батьків дітей, які очікують на перевипуск документа, співпрацювати зі школою та надавати оновлену інформацію про дитину, аби пришвидшити отримання учнівського», — зазначила під час брифінгу 3 червня Софія Приліпко.

Вона також нагадала, що навіть під час канікул усі учні можуть користуватись пільгами у транспорті за допомогою учнівського квитка.

Якщо виникли питання щодо учнівського, можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро» за номерами: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94-94 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п'ятницю – з 09:00 до 16:45.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment