Матч Німеччина – Україна: де і коли дивитися, склад національної команди

Сьогодні, 3 червня, збірна України зіграє товариський матч із національною командою Німеччини – господаркою фінального турніру Євро-2024. Поєдинок відбудеться на стадіоні "Макс Морлок" у Нюрнберзі. Початок о 21:45 за київським часом. Для обох команд це буде перша гра перед Євро-2024.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Трансляція матчу Німеччина – Україна буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров визначив заявку національної команди на цей матч:

  • Воротарі: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін.
  • Захисники: Юхим Конопля, Олександр Сваток, Максим Таловєров, Ілля Забарний, Валерій Бондар, Богдан Михайличенко, Олександр Тимчик, Микола Матвієнко.
  • Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко, Георгій Судаков, Руслан Малиновський, Михайло Мудрик, Володимир Бражко, Олександр Зінченко, Віктор Циганков, Олександр Зубков.
  • Форварди: Роман Яремчук, Артем Довбик, Владислав Ванат

У квітневому рейтингу ФІФА наш сьогоднішній суперник, команда Німеччини, посідає 16 місце. Збірна України — 22.

Для української збірної це буде перший з трьох контрольних матчів в рамках підготовки до континентальної першості. Після гри з німцями "синьо-жовті" проведуть ще два спаринги перед стартом чемпіонату Європи: 7 червня з Польщею у Варшаві та 11 червня з Молдовою у Кишиневі.

Матчі фінального турніру Євро-2024 відбуватимуться в Німеччині від 14 червня до 14 липня. Збірна України зіграє у групі E, де її суперниками будуть Румунія, Словаччина та Бельгія. Німецька команда позмагається у квартеті А проти Шотландії, Угорщини та Швейцарії.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment