Ворог запустив 12 дронів-камікадзе і тричі обстріляв з артилерії: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір

Завершується вісімсот двадцять шоста доба широкомасштабної російсько-української війни. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення Дніпропетровщини. Безпекова ситуація станом на вечір.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що трагічний день для Нікопольщини. Внаслідок ворожих атак загинуло двоє людей, ще двоє поранені.

Вранці через артобстріл Нікополя постраждали чоловіки 64 і 52 років. Одного з них госпіталізували у важкому стані, але медики не змогли його врятувати. По обіді російські нелюди спрямували FPV дрон на машину швидкої допомоги. На місці загинув 54-річний водій, а його дружина, працівниця медичної служби, отримала важкі поранення. Зараз лікарі надають їй усю необхідну медичну допомогу.

Загалом за день по району було здійснено 15 атак. Ворог запустив 12 дронів-камікадзе і тричі обстріляв район з артилерії.

Били в основному по райцентру, а також по Марганецькій та Мирівській громадам. Пошкоджена бібліотека, магазин, агрофірма, приватне підприємство, будівля пожежно-рятувальної частини, 2 приватних будинки, господарська споруда, ще одна – знищена, зачепило близько десятка автівок – легкових та вантажних, а також лінію електропередачі та газогін.

В інших громадах області день минув без обстрілів.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment