Продавали рукавиці Олександра Усика: на Дніпропетровщині відбулось благодійне бійцівське шоу

У Новомосковську на Дніпропетровщині провели благодійне бійцівське шоу. Спортсмени змагалися у легкій, середній та важкій вазі. Також відбувся аукціон, на якому продали рукавички суперчемпіона Олександра Усика.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

Загалом показали шість боксерських поєдинків, ще п’ять – «на голих кулаках». Все, аби допомогти оборонцям.

На аукціоні розіграли цікаві лоти. Серед таких – рукавички з підписом Усика. Ті, в яких він готувався до бою з Тайсоном Ф’юрі. Сам український супертяж звернувся до присутніх онлайн та показав як маркером підписував рукавиці.

"Вони трошки завеликі. Але це для того, щоб руки в бою летіли швидше аніж треба", – сказав Усик.

Як повідомив Відкритий, боксерські рукавиці Усика, які були виготовлені на замовлення – продали за 36 000 доларів або 1 мільйон 451 тисячу гривень. Також за 205 000 гривень продали особисту медаль WBC Олександра Усика.

Загалом зібрали понад 2 млн грн. Гроші підуть на системи РЕБ для однієї з бригад тероборони. Частину суми направлять на підтримку сімей, які перебувають в зоні бойових дій.

"Вдячний благодійникам й одному зі спортклубів області за організацію події. Й за те, що запросили на неї амбасадорів проєкту #ТитаниUA, ветеранів, військовослужбовців. Подарували потужні емоції, які так потрібні захисникам", – написав Лисак.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment