Вже встановлено 80% вікон: Дніпро усуває наслідки ракетних ударів на площі Вокзальній

У Дніпрі усувають наслідки ракетного удару по місту, який стався вранці 19 квітня. Тоді у 25 будинках вилетіло, зокрема, близько 7 сотень вікон.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Нині фахівці працюють у домі № 123, що на просп. Дмитра Яворницького. Тут проживає Валентина Барановська. Жінка у момент ракетного удару перебувала вдома. Каже, як почула сирену, пішла у коридор, подалі від вікон.

«Я почула вибух. Далі вибухова хвиля вибила балконні двері на кухні. Вдячна фахівцям із КП «Жилсервіс-5». Вони швидко приїхали, усе тут поміряли. І ось зараз хлопці все мені відремонтували. Вдячна місту, що не кинуло у біді, а допомогло. Вікна гарної якості, роботи зроблені на відмінно», — ділиться мешканка.

На сьогодні в усіх 25 будинках триває встановлення вікон. Але роботи можуть затягнутись через постійні відключення світла, кажуть у департаменті житлового господарства Дніпровської міської ради.

«На цей час вже встановлено більше ніж 560 вікон. Тобто ми вже можемо сказати, що на 80 % ці роботи завершені. У деяких будинках вікна вже встановлені і зараз закінчують облаштовувати укоси та відливи. У деяких будинках ще продовжується монтаж, тому що мешканців не було вдома. Також останні декілька днів у місті відключають світло. І це також впливає на швидкість виконання робіт. Сподіваюся, що за півтора тижня ми все закінчимо», — розповів представник департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Єгор Худяков.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment