Нардеп Тищенко назвав Дніпро “клоакою шахрайських ботоферм” та провів рейди

Сьогодні до Дніпра завітав нардеп Микола Тищенко. Разом зі слідчо-оперативною групою він провів рейди в місцевих кол-центрах.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В своєму Telegram-каналі Тищенко підтвердив, що перебуває у Дніпрі і назвав це місто клоакою.

"Яворницького, 3. Вітаю з клоаки шахрайських ботоферм — міста Дніпро. На місці працює слідчо-оперативна група та “ТСК Нацресурс”, – написав Тищенко.

За цією адресою його помітили близько 15:00. Був він разом з поліцією. Одіозний депутат заявив, що вже знайшов перших підозрюваних в розробці шахрайських схем.

"Організатором шахрайської ботоферми за адресою вул. Яворницького, 3 є Котляревський Вадим Юрійович та Мороз Марина Сергіївна, на яку і оформлена офіційно оренда даного офісу. Тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження. Буду тримати вас в курсі. Власники, організатори та працівники ботоферм — це вороги українців, а отже нашої держави", – написав Тищенко.

Із власних джерел відомо, що інформація про візит нардепа швидко розповсюдилась. І на деяких ботофермах "операторів" розпустили по домівках.

Проте Тищенко дізнався адреси шахрайських центрів, продиктував їх на відео та закликав правоохоронців діяти.

"Наразі відомо щонайменше про 44 адреси у Дніпрі, де працюють шахрайські ботоферми задля заволодіння грошовими коштам наших громадян, родин військових. У тому числі останнім часом їхніми жертвами стають жінки, які отримали посмертні виплати за героїв!!! ВИМАГАЮ НЕГАЙНО ПРОВЕСТИ НЕОБХІДНІ ДІЇ ЩОДО ПРИПИНЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ШАХРАЇВ. Усі адреси тепер відомі назагал, тому за ходом справ та прозорістю дій з боку правоохоронців будуть слідкувати не лише «ТСК Нацресурс», але й народ України", – написав нардеп.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment