Припиніть їсти це вже зараз: 5 найгірших продуктів, які заважають вам схуднути

Якщо ви хочете швидко прийти в форму до літа, скинути зайві кілограми і жир на животі, ще не пізно докласти до цього трохи зусиль. Дієтологи наголошують, що для того, щоб прискорити схуднення, важливо не тільки приділяти час фізичний активності, а й зменшити споживання певних продуктів. Зміна харчових звичок допоможе досягти ідеального результату в найкоротші терміни, пише She Finds.

Оброблене м'ясо

Бекон, ковбаси, шинка – одні з найголовніших ворогів гарної фігури, а також здоров'я загалом. Усі ми любимо ласувати цими продуктами, але вони сприяють утворенню жиру на животі через високий вміст жиру і натрію.

Нітрити та нітрати, які використовуються під час обробки, викликають запалення, що є ключовим рушієм накопичення жиру та хронічних захворювань, – кажуть дієтологи.

Випічка

Тим, хто прагне схуднути, слід сказати "ні" солодким хлібобулочним виробам, печиву та тістечкам. Вони містять нездорові інгредієнти, які призводять до різких стрибків цукру в крові та інсуліну, сприяючи збільшенню накопичення жиру, особливо в області живота.

Високий вміст цукру та транс-жирів у випічці підвищує ризик діабету 2 типу та серцевих захворювань, – попереджають фахівці.

Найкращий варіант, чим замінити рафіновані вуглеводи, які містяться у вашій улюбленій випічці, – це складні вуглеводи (наприклад, вівсянка, тости з пророщеного зерна).

Смажені продукти

Перед смаженою їжею з коринкою важко встояти, але варто це зробити, якщо ви хочете скинути зайву вагу і стати здоровішими. Смажені продукти створюють нездорові транс-жири та збільшують кількість калорій, що призводить до накопичення жиру. Крім того, такі страви підвищують рівень поганого холестерину, що призводить до хвороб серця, підвищення тиску, інсульту.

Картопляні чипси

Це улюблений вид закусок для багатьох, але він також шкодить фігурі та здоров'ю.

Зазвичай чипси смажать на шкідливій для здоров'я олії та посипають сіллю, що робить їх дуже калорійними і нездоровими жирами, — зазначають фахівці.

Чипси навантажують раціон калоріями, при цьому практично не маючи поживної цінності. У них майже немає клітковини, без якої не приходить відчуття ситості, тому є ризик їсти більше протягом дня, що сповільнить прогрес у втраті ваги.

Морозиво

Хоч це може бути доволі складно, але заради плаского живота варто відмовитися і від цього вершкового задоволення. Відмова від морозива – найкращий варіант для вашого здоров’я, особливо якщо ви намагаєтеся схуднути.

Морозиво має високу калорійність і часто містить велику кількість доданого цукру, що може призвести до збільшення ваги, – кажуть дієтологи.

Крім порожніх калорій, морозиво часто містить шкідливі жири, ароматизатори та інші шкідливі добавки. Краще виживати на десерт печені яблука, чорний шоколад, грецький йогурт з ягодами.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment