Довели до мурах потужним виступом і закликали до миру в Україні: яке місце посіла наша країна на “Євробаченні-2024”

У ніч проти 12 травня у Мальме, Швеція, відгриміла довгоочікувана музична подія року "Євробачення-2024". Цього року тріумфатором став небінарний учасник зі Швейцарії Nemo.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Співак на Malmo арені виступив з емоційним треком The code. У результаті Nemo отримали надзвичайно високі оцінки від журі та глядачів. Так, судді поставили Швейцарії 365 балів, а єврофани оцінили номер і композицію у 226 балів. Зрештою, 591 бал підняв швейцарського виконавиця на першу сходинку у рейтингу.

Водночас Україна також зайняла лідерські позиції, попри невтішні прогнози букмекерів. Так, дует alyona alyona і Jerry Heil у фіналі "Євробачення-2024" посіли третє місце. Зокрема, виступ артисток судді оцінили у 146 балів, а глядачі – 307 балів. Тож, Україна опинилася у трійці лідерів зі 453 балами у сумі.

Виконавиці вийшли на сцену Malmo арени під номером 2 і зворушили піснею Teresa & Maria. Протягом виступу alyona alyona та Jerry Heil давали волю емоціям, тому кожен у залі відчув усі закладені у рядки сенси. Зокрема, доповнювали атмосферу і костюми співачок, які символічно складалися з обладунків. Як раніше зазначав дует, таким чином їм було важливо підкреслити єдність, незламність і силу українських жінок.

Наприкінці виступу артистки потужно просто зі сцени закликали світ до миру в Україні: "Об'єднуйся, світе! Мир Україні".

Так, після низки перешкод і травм, отриманих під час попередніх репетицій та виступів, alyona alyona та Jerry Heil виконали блискучий виступ у фіналі. Про це свідчить реакція зали, яка весь час спостерігала за перформансом на сцені та аплодувала під гучні овації. Ба більше, левова частина іноземців навіть підспівували нашим зіркам.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment