Великодні акції та знижки в супермаркетах Дніпра

В супермаркетах Дніпра діє низка Великодніх знижок. З ними ви зможете з економією підготуватися до свята. Проте варто зазначити, що тижневі пропозиції діють за наявності товару, який покупці розбирають, а продавці поповнюють.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 7 травня діють наступні знижки: -51% на морозиво; -41% на ікру мойви, ковбасу баликову, глазур Блискучий метеорит; -40% на ковбасу сирокопчену; -39% на цукерки желейні; -37% на гранолу; -36% на снеки, майонез, соус, цукерки Віночок; -34% на виноград сушений.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Великдень знижок". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -56% на сир Моцарела; -50% на ікру лососеву зернисту, бісквіт Барні, ковбасу Салямі вкриту сиром; -48% на молочний шоколад; -47% на сир твердий; -46% на воду мінеральну сильногазовану; -45% на чіпси; -44% на хамон нарізку; -43% на сир Сулугуні; -42% на молоко, сир Камамбер; -40% на сир кисломолочний, тунець консервований у власному соку; -33% на масло солодковершкове.

Варус

До 8 травня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки до Великодня, вже продається багато пасок та прикрас. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на морозиво, грудинку делікатесну, сир з блакитною пліснявою, паштет з лосося, каву мелену Арабіка; -43% на форель слабосолену; -41% на набір Великодніх цукерок; -40% на шоколад молочний, пряники заварні, кагор, лохину, креветки варено-морожені, оселедець слабосолений шматочками, ікру лососеву зернисту; -38% на ковбасу сирокопчену, мигдаль; -35% на сир Гуада, масло вершкове; -27% на свинячий шашлик маринований. Також на низку різних продуктів є знижки до -35%.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment