Аби пам’ять жила вічно: на Дніпропетровщині бабуся загиблого Героя віддала 2,5 млн грн на ремонт дороги та ЗСУ

Бабуся загиблого Героя із Дніпропетровщини віддала 2,5 мільйони на доброчинність. Частину витратила на ремонт дороги у селі, а частину на допомогу для ЗСУ.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з Жовтоводську міську раду.

Ірині Олександрівні Воронцовій із села Мар’янівка – 69 років. Спочатку доля забрала в неї чоловіка, а 8 листопада 2022 року – 28-річного онука Олександра, якому вона замінила рідну матір та присвятила життя.

Хлопець загинув на війні внаслідок влучання у вантажівку ворожого дрону-камікадзе. Аби пам’ять про її Сашка жила вічно, частину отриманих коштів від держави за смерть онука Ірина Олександрівна спрямувала на капітальний ремонт дороги у рідному селі та допомогу ЗСУ.

Рівно один мільйон гривень витратила на новенький асфальт та майже півтора мільйона гривень задонатила нашим хлопцям. Вона відправляє кошти перевіреним людям і впевнена, що вони йдуть на ЗСУ.

"Вони мені присилають, що купують. Воно не те, що там в повітря пішло, як мені кажуть: "Ой ти допомагаєш, ти не знаєш кому". Я знаю, кому допомагаю. І хлопці знають", – висловилась Олександрівна.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment