Ракетний удар по Дніпру: лікар розповів про стан постраждалих

Вчора надвечір, 14 квітня над Дніпровським районом збили ворожу ракету. Уламки пошкодили будинки в приватному секторі обласного центру. Постраждали 13 людей.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Суспільне.

Медичний директор однієї з лікарень розповів про стан чотирьох потерпілих. Троє з них у стані середньої тяжкості — двоє жінок та чоловік.

Поранена жінка знаходиться у середньому ступені тяжкості. У 60-річного чоловіка діагностували важке поранення грудної клітини, перелом ребер, черепно-мозкову травму, пневмоторакс. У нього тяжкий стан.

Інший хворий – у стані середньої тяжкості: поранено суглоб, множинні поранення кінцівок, непроникаючі поранення грудної клітини та черевної порожнини. Лікарі видалили уламки.

Ще в однієї потерпілої діагностували черепну-мозкову травму. З її шкіри голови дістали уламок. Вона відмовилась від госпіталізації. та поїхала допомагати своїй доньці, яка перебуває в іншому медзакладі.

Зазначимо, пошкоджень зазнав приватний сектор Дніпровського району. Внаслідок удару пошкоджено 33 житлових будинків й 11 транспортних засобів.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment