Внаслідок атаки у Дніпрі пошкоджено пожежну частину, а в Кривому Розі – дев’ятиповерхівки: ситуація в регіоні станом на ранок

Розпочалась сімсот шістдесят дев'ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили дев'ять безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Внаслідок падіння уламків вбласному центрі сталося дві пожежі, горіла трава та сміття, вогонь оперативно ліквідували. Пошкоджено двоповерхову будівлю та пожежну частину. Головне, що люди не постраждали.

За уточненою інформацією, через вечірню ракетну атаку на Кривий Ріг вибиті вікна у трьох дев'ятиповерхівках. Понівечене авто. Зачепило високовольтну лінію електропередач. Постраждалу відпустили додому лікуватися амбулаторно.

Зранку ворог атакував і Нікопольський район. Запустили дрони-камікадзе та обстріляли з артилерії районний центр і Червоногригорівську громаду. Наслідки атак зараз зʼясовуються.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment