Вибухи у Дніпрі: в якому станні постраждалі та де є руйнування

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки отримали поранення 13 людей, з яких 5 дітей. Обійшлось без загиблих. Зазнали руйнування дитячий садочок, коледж, підприємство та будинки, що розташовані поруч.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДСНС України.

На території підприємства сталася пожежа площею 150 м кв. Її вже загасили рятувальники.

Поранення отримали 5 дітей віком від 14 до 17 років. Також серед поранених 8 дорослих. До міських лікарень звернулось 5 осіб з осколковими пораненнями, черепно-мозковими травмами, різаними ранами. На стаціонарному лікуванні залишаються 2 людини, інші лікуватимуться амбулаторно. Загрози їхнім життям немає. Пацієнти отримують необхідну медичну допомогу та перебувають під наглядом лікарів.

На місці працюють психологи ДСНС. Вони надають необхідну допомогу людям. До ліквідації наслідків залучено 55 рятувальників та 11 одиниць техніки Головного управління.

Також працює комунальна техніка У роботах на місці прильоту задіяно 6 одиниць техніки та бригада комунальників, які зачищають проїзну частину та тротуари. Працівники КП «Міськсвітло» виконали обстеження пошкодженої системи зовнішнього освітлення, самі роботи будуть виконуватися завтра. Комунальні служби чекають дозволу від рятувальників на роботи на території навчальних закладів та прибудинкових територіях, роботи заплановані на ранок.

Наразі поліція проводить слідчі дії. Здійснюється охорона громадського порядку, перекритий рух.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment