Частину України накриє похолодання: якою буде погода у Дніпрі 3 квітня

Відзавтра в Україні очікується короткочасне похолодання, яке найбільш відчутним буде у північних областях, а південну половину практично не торкнеться. Але вже з вихідних нова порція субтропічного повітря призведе до підвищення денних та нічних температур по всіх території нашої держави.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Хмарно з проясненнями. У західних, північних і Вінницькій областях, вдень місцями і на крайньому сході країни та в Приазов'ї невеликий короткочасний дощ, вдень подекуди гроза; на решті території без істотних опадів.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, в західних, північних, Вінницькій, Черкаській, вночі місцями і в східних областях пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25 м/с.

Температура вночі 5-10°, вдень 12-17°, у південній частині до 20°. На високогіp'ї Карпат невеликий дощ, вночі з мокрим снігом; температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні

У найближчі 2 години з утриманням до кінця доби 2 квітня у Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях грози, в окремих районах град. І рiвень небезпечності, жовтий

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 3 квітня

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 7-12°, вдень 15-20°, по місту вночі 8-10°, вдень 17-19°.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment