“Хотів поставити всіх на місце”: у Дніпрі в школі №35 чоловік агресивно погрожував учням та вчителям

Сьогодні, 1 квітня був перший навчальний день після весняних канікул. У Дніпрі школі №35 він відзначився скандалом. зафільмували на відео. На кадрах Чоловік у військовій формі на очах у батьків погрожував дітям під час перерви та називав їх “у***ками”. Наші сучасні діти це відзняли на відео, тому кривдник відповість за свою лють в їх адресу.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Інформатор.

Інцидент стався відбувалася у холі школи. На кадрах чоловік у військовій формі спершу підійшов до дівчинки і сказав, щоб вона “завалила ї**ло”, далі розвернувся, і почав йти до іншого хлопця, який у той час щось їв.

“Все зрозуміло всім? Чого чи чавкаєш переді мною? Я тобі с**а поясню”, — промовив криком чоловік.

За школярів заступилася жінка. Вона запитала, що тут відбувається і чому чоловік так агресивно себе поводить. Однак той заявив, що “хоче поставити на місце всіх у***ків”. Не реагуючи на зауваження, той продовжив називати дітей та вчителів “д***лами”.

У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області повідомили, що чоловік у військовій формі не є співробітником школи, і що заяв від батьків стосовно цього інциденту не надходило. Наразі триває перевірка, а ювенальні поліцейські встановлюють всі обставини події.

У пресслужбі Дніпровської міської ради розповіли, що чоловіком у формі це батько однієї з учениць. Коли він почав спілкуватися з іншими дітьми лайкою, адміністратор школи натиснув червону кнопку. Після чого приїхала група реагування. Але агресор встиг покинути місце. А директорка викликала батьків до школи та звернулася до поліції.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment