Колос – СК Дніпро-1: де і коли дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу УПЛ

“Дніпро-1” набрав всього лише одно очко в двох останніх турах УПЛ, і суттєво відстав від лідерів чемпіонату. Команда Юрія Максимова сподівається поліпшити своє турнірне становище в грі з “Колос” вже сьогодні, 31 березня.

Редакція сайту 056 розкаже де і коли дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу УПЛ.

Матч 22-го туру УПЛ між "Колосом" і "Дніпром-1" відбудеться в неділю, 31 березня, о 18:00 в Ковалівці на стадіоні "Колос". Дивитися трансляцію матчу можна на Setanta Sports, sweet tv, VodafoneTV, Київстар ТБ, Setanta Sports, youtv, VOLIA.

Якщо у вас не буде можливості подивитися відеотрансляцію, пропонуємо стежити за перебігом матчу у текстовій трансляції від UA-Футбол.

Зазначимо, що “Колос” – найменш видовищна команда в чемпіонаті України. В двадцятих матчах з ковалівцями в УПЛ було забито всього лише 30 голів. Що цікаво – це 15 забитих і 15 пропущених м’ячів. Таким чином, “Колос” залишається єдиною командою другої половини таблиці, яка не має негативну різницю м’ячів.

Більш того, “Колос” був би “в плюсі”, якби не пропустив від “Кривбасу” в минулому турі на 90+5 хвилині. Команда Вишняка в цілому відіграла непогано проти одного з лідерів, але в кінці гри їй банально не вистачило сил. Поразка 0:1.

Матч з “Дніпром-1” стане для “Колоса” четвертим поспіль проти команди з топ-5. Три попередні гри “Колос” програв.

Через перебір жовтих карток матч з “Дніпром-1” пропустить Олександр Демченко.

“Дніпро-1” виграв лише один з шести останніх матчів в УПЛ, мінімально переграв “Оболонь” третього березня. Команді Максимова важко даються голи, і цим можна пояснити її спад в останніх турах.

Без свого тренера, який був дискваліфікований, “Дніпро-1” провів невиразну гру з “ЛНЗ” (1:1). До цього була поразка “Руху” (0:1), а почалася весняна частина для спортклубівців нічиєю з “Минаєм” (1:1).

Однієї з головних проблем “Дніпра-1” була велика кількість травмованих гравців. Можливо, з “Колосом” в цьому аспекті команді Максимова буде легше, бо до тренувань в загальній групі повернулись Богдан Лєднєв, Володимир Танчик і Олег Горін. Все ще травмовані Пасіч, Третьяков та Сваток.

Статистика команд, цифри і факти

“Дніпро-1” в останніх шести турах УПЛ забив п’ять голів. Стільки команда Максимова забила в ворота “Чорноморця” (5:2) 27 листопада до початку своєї кризи з результативністю.

“Колос” на своєму полі три рази переміг, тричі програв, і чотири рази зіграв внічию.

“Дніпро-1” програв лише в одному гостьовому матчі УПЛ і шість разів перемагав.

“Колос” востаннє програв чотири матчі поспіль в травні 2023 року.

“Колос” не може виграти в “Дніпра-1” в п’яти матчах поспіль (дві нічиї, три поразки).

Останні п'ять матчів Колоса і Дніпра-1 в УПЛ

  • Колос

16.03 “Кривбас” 0:1 (УПЛ)

08.03 “Шахтар” 2:3 (УПЛ)

02.03 “Рух” 0:1 (УПЛ)

25.02 “Верес” 2:0 (УПЛ)

10.12 “Чорноморець” 0:1 (УПЛ)

  • Дніпро-1

12.03 “ЛНЗ” 1:1 (УПЛ)

08.03 “Рух” 0:1 (УПЛ)

03.03 "Оболонь" 1:0 (УПЛ)

25.02 "Минай” 1:1 (УПЛ)

08.12 "Полісся” 1:1 (УПЛ)

Особисті зустрічі

“Дніпро-1” має кращу статистику перемог в зустрічах з “Колосом”: п’ять перемог, три нічиї, три поразки. Але при цьому загальна різниця м’ячів на користь “Колоса” – 17:16. В першому колі УПЛ 2023/24 команди зіграли внічию (1:1).

Прогноз на матч Колос – Дніпро-1 від UA-Football

“Колос” програв останні три матчі, але не виглядав в них безпорадно. Скоріше у суперників була краще реалізація або вони демонстрували свій рівень. “Дніпро-1” в свої найкращі часи здатен і на перше, і на друге, але зараз команда Максимова не схожа сама на себе. Прогноз – нічия 1:1.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment