Уночі війська рф атакували Україну дронами та ракетами: де гриміли вибухи

Вночі окупанти знову влаштували атаку по Україні. російські дрони були зафіксовані на території Херсонської, Дніпропетровської, Одеської та Полтавської областей.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В Одеській області влучань не допущено, однак у Дніпропетровській області уламки збитого безпілотника впали на територію елеватора, де спалахнула пожежа: її оперативно ліквідовано, люди не постраждали, критичних руйнувань не допущено.

"Уночі, 30 березня, 2024 року ворог вдарив по Донеччині чотирма зенітними керованими ракетами С-300/С-400, а також безпілотниками із мису Чауда (Крим). Усього зафіксовано пуски 12 ударних БпЛА "Shahed-136/131", дев’ять із них було знищено підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України у межах Херсонської, Одеської, Дніпропетровської та Полтавської областей", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що ЗС рф атакують регіон безпілотниками.

Так у ніч проти 30 березня під час повітряної тривоги ворог почав атакувати Одесу та район ударними безпілотниками, в області працювала ППО. Близько 02:04 Повітряні сили повідомили про БпЛА в напрямку Одеської області, Татарбунарського району.

Мер Одеси Геннадій Труханов закликав жителів міста перебувати в безпечних місцях.

Згодом в командуванні повідомили, що по БПЛА ведеться бойова робота, а також застерегли громадян від знімання роботи ППО.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment