Яких 5 предметів у домі треба негайно позбутися: вони привертають нещастя і самотність

У нашій оселі, згідно з правилами фен-шуй, мають бути лише ті речі, які наділені позитивною енергетикою, сприяють гармонійному та щасливому життю. А предмети, які здатні притягувати нещастя та невдачі, вдома зберігати не слід.

Яких предметів потрібно обов'язково позбутися, щоб звільнити життя від негативу.

Штучні квіти

Пластикові квіти – не тільки ознака несмаку, а й джерело негативної енергії. Замість них краще прикрасити оселю живим букетом або кімнатними рослинами в горщику. Експерти з фен-шуй запевняють, що такі рослини приносять успіх в дім.

Старі рахунки та газети

Не варто зберігати вдома старі газети, журнали, листівки, рекламні брошури, як роблять багато людей. Це ж стосується рахунків за комунальні послуги та інших вже непотрібних документів, які дехто зберігає роками. Все це привертає в будинок погану енергію, тому краще відправити весь непотріб до смітника.

Розбитий посуд

Тріснуті та надколоті чашки чи тарілки багатьом здаються ще придатними для використання. Але такий посуд приносить у будинок тільки нещастя та невдачі. Щоб очистити енергетику в будинку, слід замінити пошкоджений посуд на новий. Це допоможе привабити процвітання та удачу.

Неробочий годинник

Зламані годинники теж не варто зберігати вдома, оскільки вони символізують застій та зупинку прогресу. Фахівці фен-шуй вважають, що саме через них люди можуть потерпати від постійних проблем та невдач у різних починаннях. Тому годинники, які вже неможливо перемонтувати, варто викинути. А якщо годинник зупинився через те, що в ньому сіла батарейка, слід якнайшвидше замінити її.

Речі без другої половинки

Не варто зберігати в оселі предмети, другу половинку яких втрачено. Як кажуть послідовники практики фен-шуй, ці речі приносять у дім лихо та самотність.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment