У Кам’янському відмовляються обслуговувати захисників України?

В Україні добігає кінця другий рік повномасштабної війни. Сотні тисяч людей готові покласти своє життя в боротьбі проти окупації територій військами російської федерації і роблять це щодня, залишаючи вдома рідних і близьких людей.

Незважаючи на це, у суспільстві все ще знаходяться ті, хто не усвідомлює всієї вдячності тим, завдяки кому в Україні все ще можливе життя.

Так на дверях одного з не найпопулярніших, але кафе в Кам'янському, розташованому біля Центрального ринку, з'явилося оголошення зі словами:

"Клієнтів у військовій формі не обслуговуємо".

Іронічно, що на тих самих дверях усе ще залишається звернення до клієнтів російською мовою.

Звісно, побачивши таку заяву, в голові виникає маса запитань. Усі знають, що під час воєнного стану військове командування разом із військовими адміністраціями можуть вводити заборону на продаж алкоголю. Однак чи є заклад громадського харчування тим, хто на законних підставах може відмовити в обслуговуванні захисникам країни – відкрите питання.

У всякому разі, на відміну від усім відомих супермаркетів, де всюди можна знайти оголошення зі згадкою закону, у цьому місці не вказали, з якої причини можуть не обслужити тих, хто віддає своє життя для того, щоб інші могли продовжувати жити, працювати і т.д.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment