Закликають вигнати “американських сатаністів із руської землі”: спецслужби рф розсилають повідомлення українцям за кордоном

Російські спецслужби розпочали нову інформаційну атаку на українців, які перебувають за кордоном, надсилаючи провокаційні повідомлення на їхні телефони. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у своєму офіційному акаунті у Facebook.

Що відомо

За інформацією розвідки, повідомлення носять провокаційний характер і містять заклик до участі в діях, спрямованих на вигнання "американських сатаністів" з "ісконно русскої землі". Поруч із цим росіяни просять "берегти себе й рідних" та застерігають: "сохраним жизні людєй". Завдяки чому створюється загальна атмосфера кремлівської пропаганди та погроз.

У кінці розсиланих повідомлень знаходиться факсиміле московських спецслужб: напис "із россії с любовью".

Представники Головного управління розвідки наголошують, що ця інформаційна атака має на меті залякування, деморалізацію та дезорганізацію українців, які знаходяться за кордоном.

Використання подібних методів свідчить про жанрову кризу чекістів, на яких кремль покладає завдання інформаційно-психологічного впливу на українців, – переконані в розвідці.

Українців закликають бути обережними, виявляти уважність та не піддаватися провокаційним спробам ворогів, зберігати спокій і об'єднаність перед інформаційними атаками на їхню адресу.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment