Безкоштовні набори до новорічних свят: шахраї запустили нову фейкову акцію від імені АТБ

У період напередодні свят в Україні починають діяти шахраї, які постійно вигадують нові схеми для обману українців. Діють при цьому вони у соцмережах від імені інших. На цей раз під їх прицілом знов опинилася торговельна мережа «АТБ-Маркет», передає редакція сайту 056.

Наразі фейкові публікації з’явилися у популярних каналах у Telegram.

У соцмережах шахраї повідомляють, що з 25 по 29 грудня у магазинах мережі «АТБ» будуть безкоштовно видавати святкові набори до Нового року українцям. В «набори» начебто входить ігристе вино, солодощі для дітей, замариноване курча та сертифікат на покупки в «АТБ» на 500 гривень. Для отримання начебто необхідно лише вибрати з переліку своє місто і «подати заявку на отримання». Така інформація не є дійсною.

В пресслужбі «АТБ-Маркет» зазначили, що усю інформацію щодо акційних пропозицій від корпорації можна знайти тільки на офіційних сторінках та сайті мережі, або на їх офіційних сторінках: Facebook та Instagram.

Слідкуйте за постами та сторіс на офіційних сторінках «АТБ», аби не пропустити вигідні покупки. А також ми раніше робили підбірку акційних святкових пропозицій у супермаркетах Дніпра.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment