Вибухи та успішна робота ППО: ЗСУ знищили ще один винищувач окупантів

На завершення шістсот шістдесят дев’ятої доби широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України війська рф продовжили терор мирного населення нашої країни. Сьогодні ввечері вибухи пролунали декількох регіонах. Проте ми маємо результати успішної роботи ППО.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Вибухи цього вечора лунали у Кропивницькому. Тоді Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну атаку. Інформація про причини вибуху та його наслідки поки що не надходила.

Крім того, ввечері росіяни атакували Україну ударними дронами. Спочатку дрони загрожували Херсонській та Миколаївській областям, але пізніше загроза поширилася на декілька інших регіонів.

Додамо, що сьогодні раніше вибухи вже лунали в Одесі під час повітряної тривоги і повторилася вдруге. Тоді була оголошена ракетна небезпека.

Пізніше стало відомо, що був знищений один ворожий винищувач на Маріупольському напрямку. Крім того вівся вогонь по ще одному винищувачу рф на Одеському напрямку.

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що зенітники Повітряних сил уразили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

"Підтверджено ураження нашим зенітним ракетним комплексом винищувача-бомбардувальника Су-34 на Маріупольському напрямку! На аеродром – не повернувся", – сказав Олещук.

Командувач Повітряних сил зіронізував: "Вечного полета, братья". Саме цю фразу російські окупанти вживають, коли ЗСУ вправно ліквідовують їхніх пілотів.

Крім того, на Одеському напрямку була бойова робота по російському Су-30 у Чорному морі. Наразі вивчаються матеріали об’єктивного контролю, аби знати точно, уражена ціль чи ні.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment